Jaarbeurs Roeselare 1-11 november 2019

WAT en WANNEER?

Op een oppervlakte van 10.000 m² stellen 150 deelnemers opnieuw hun laatste nieuwigheden tentoon aan duizenden bezoekers. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij. Ontdek op onze stand onze nieuwste interieur en decoratie artikelen.

De 67ste Jaarbeurs Roeselare vindt plaats van vrijdag 1 november tot en met maandag 11 november 2019. De beurs is iedere dag geopend van 14 tot 19 uur met uitzondering van donderdag 7 november (nocturne) van 14 tot 22 uur.


TICKETS


Tickets zijn te verkrijgen aan de ingang van de Jaarbeurs. Toegang bedraagt € 7, 00 voor volwassenen en is gratis voor kinderen tot 12 jaar.


Bezoek je onze Cafetaria en verbruik je minstens 10 euro? Toon dan uw kasticket aan 1 van onze medewerkers en krijg een GRATIS toegangsticket. (Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.)


WAAR?


Expo Roeselare (Hallen):

Diksmuidsesteenweg 400

8800 Roeselare


OPGELET! Op de laatste dag van de jaarbeurs, maandag 11 november, is onze winkel in Houthulst uitzonderlijk gesloten. Maar kom zeker eens langs onze stand om onze nieuwigheden te bekijken. Wij verwelkomen u daar graag!


Meer informatie over de jaarbeurs vindt u op: https://www.jaarbeursroeselare.be/

Uitgelichte berichten
Recente berichten