top of page

Klaar voor de herfst?


In de winkel vindt u nu een ruim assortiment aan decoratiematerialen om van jouw huis een thuis te maken. Heel veel verschillende soorten kaarshouders, kussens, fotolijsten, planken, schaaltjes, geurartikelen en ander decoratie materiaal. Voor elk wat wils dus.

Onze artikelen zijn steeds van de meest kwaliteitsvolle merken waaronder Riverdale. U kan kiezen om ze in set te kopen maar ze zijn ook apart verkrijgbaar. Stel zelf uw set samen. De kleuren gaan steevast mee met het seizoen.

Binnenkort mag u zich ook aan heel wat prachtige kerstdecoratie verwacht. Van beeldjes tot slingers en kerstballen. Zo stapt u een sprankelende winter tegemoet.

Verder hebben we ook de zachtste dekens en tapijten voor bij uw salon. Zelfs onze dekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. U vindt zeker iets wat bij uw uniek interieur past. Tot slot om dit alles helemaal af te maken: lekker warme sloffen met echt schapenwol.

Laat die koude dagen maar komen!

Voor meer informatie, contacteer onze Facebookpagina. Hopelijk tot snel!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page