top of page

Nieuwe collectie matrassen

Kom onze nieuwe collectie matrassen uitproberen. Momenteel in ons gamma: de Fusion+ Deluxe en de Dream+ matras. Harmony+ wordt verwacht... Beschikbaar in verschillende afmetingen.

Deze matrassen beschikken over alle ingrediënten voor een diepe en verfrissende slaap om op je best te zijn. Denk aan thermo-regulerende traagschuim, pocketveren, ondersteuningsrand etc. Beschikt tevens over een verwijderbare hoes voor een eenvoudige schoonmaak.

Goedgekeurd door de voetbalspelers van Manchester United.

-20% GENIET UITZONDERLIJK VAN TIJDENS DE SOLDEN

(t.e.m. 31 januari)

Fusion+ Deluxe (interieur)

1. Flow Traagschuim. Thermoregulerende deeltjes worden ingebracht waardoor een luchtig en koel slaapoppervlak ontstaat dat zich aan u aanpast.

2. Flex Comfort-schuim. Het Flex Comfort-schuim voegt flexibiliteit toe aan de matras. Past zich op natuurlijke wijze aan de contouren van het lichaam aan.

3. Pocket Springs. De 1000-serie hybride pocketveren verhogen de efficiëntie van deze matras.

4. Aero - Flex-randen. De aerodynamische steunrand is ontworpen om de luchtstroom constant te houden, zodat u uw lichaamstemperatuur kunt reguleren en sneller in slaap kunt vallen. Ze zijn ontworpen om consistente ondersteuning te bieden over de hele matras, van het midden tot de uiteinden.

5. Foam Flex-ondersteuning. Ze hebben een laatste laag van de Mousse Support Flex aangebracht om extra comfort te bieden en een diepere en verfrissende slaap te brengen.

Dream+ (interieur)

1. Air - Flow TCP-geheugenschuim. Het geheugenschuim met ventilatie is geïmpregneerd met thermoregulerende deeltjes die speciaal zijn ontworpen om zich op natuurlijke wijze aan te passen aan de contouren van het lichaam.

2. Traagschuimlaag. Een laag Memory TCP-geheugenschuim voegt comfort en ergonomie toe.

3. X-veer. De hybride X-veren zijn gemaakt voor de Premier-reeks. Een laag van 2000 stevige premium-veren vormt het hart van deze hoogwaardige matras.

4. Aero - Flex-ondersteuningsrand. Idem Fusion+ Deluxe interieur.

5. Flex Comfort-schuim. Idem Fusion+ Deluxe interieur.

6. Fijn Flex Comfort-schuim. Daarna voegen ze een extra laag Flex Comfort-schuim toe voor meer flexibiliteit.

7. Hybride steunveren. Het principe van deze matras draait helemaal om ondersteuning en daarom hebben ze hybride veren ontwikkeld om een uitgebreide basis van de matras te bieden: 2000 van deze miniveren vormen de kern.

8. Aero-Flex steunrand. Idem Fusion+ Deluxe interieur.

9. Foam Flex-ondersteuning. Idem Fusion+ Deluxe interieur.

Wordt verwacht... Harmony+

Bron: https://mlilyfrance.com/

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page